نمی دونم چرا این روزها بعضی از غذاهایی که می پزم یا درست می کنم خوب نمی شن.

مثلا همین ژله درست کردن.با کلی ذوق و شوق پاکت ژله ی طالبی رو انتخاب کردم.پودرش رو با یک لیوان آب جوش حل کردم.بعدش هم بهش آب سرد اضافه کردم.بعد از حدود پنج ساعت یه ژله ی آبکی درست شد.یه طورایی هم ژله بود و هم آب ژله.یعنی یه حالتی بین جامد و مایع داشت.نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه.چرااااااااااااااا ژله ام این طوری شد؟ :/

یا برنج.چراااااااااااا برنجم رو می سوزونم؟چرااااااااااا؟من که توی پختن برنج حالا نگیم استاد ولی خوب بودم.چرا ای برنج؟چرا بعضی اوقات شفته می شوی؟با من حرف بزن ای برنج.(آرایه ی جان بخشی به اشیاء :) .)

بهتره از غذاهای اختراعی خودم که قبلا عالی می شدن ولی الان بهتره از مزه شون حرف نزنم دیگه نگم.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها